Jump to content
DarthAloha

New Forum Software

Recommended Posts

Yo,

We've got new forum software now. Please post here or PM me if you have issues/questions/concerns.

-Eric

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Fraulein said:

Looks great.

Was this supposed to get rid of the phishing warning?

My question also....it didn't on my machine.  Tried clearing cache, etc. still there.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still get the phishing warning from my work's firewall and Chrome's built in detector. Are themes going to be offered for this forum? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, still getting the warning from Firefox/Google as well.

I mark as "not evil" every time, only takes a few clicks, but it still comes back after a bit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last night when I tried Tapatalk there were issues.  I haven't tried since.

Also, it appears that the icons under our names are not displaying properly and our signatures have disappeared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The phishinv warnings will take time to get rid of. Have more patience. It will take some days before all the black lists are updated  

Tapatalk is down right now. It will return soon. 

I wrote this all in a mass mailing I sent but it seems no one received it.

-Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have issues making edits to post.

 I am trying to edit a shirt order post but will not allow me to.

Also the phishing warning

Also a 25100/01 error code

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Version 4.1.13.2 of the IPS Community Suite is now available. This includes a security patch and we recommend you upgrade as soon as possible.

Also Eric, what is this.

It shows on every page?

 

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    22 hours ago, trooper1 said:

    I have issues making edits to post.

     I am trying to edit a shirt order post but will not allow me to.

    Also the phishing warning

    Also a 25100/01 error code

     

    Can you be mores specific? What do you mean by "wont' allow you to"? A screen shot will help. 

    Yes again... the phishing warning will take time.

    What are you doing that causes the 25100/01 error code? How about a screen capture?

    22 hours ago, trooper1 said:
    Version 4.1.13.2 of the IPS Community Suite is now available. This includes a security patch and we recommend you upgrade as soon as possible.

    Also Eric, what is this.

    It shows on every page?

     

      It should (I hope)  just show up for admins. I upgraded it just now.

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      Yep Chrome should be ok now. I just tested safari. I don't know about firefox. 

      Tapatalk is kicking my ass. Slow progress there. But again... use your phone browser for now. It looks awesome. 

      I uploaded those icons but they're still not working. Stand by... I am not quite sure how to fix that yet. I may need to install the old version of the forum to figure it out. Oops.

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      Great work Eric and the rest of the forum team!

      I'm not seeing any warnings from Chrome, Firefox, Safari, or Internet Explorer.

      One thing I saw missing is the "preview" button before submitting a message. I like to ensure my posts look right before committing.

      Thanks for all of your hard work!

      Charlie

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites
      1 minute ago, crashmann said:

      Great work Eric and the rest of the forum team!

      I'm not seeing any warnings from Chrome, Firefox, Safari, or Internet Explorer.

      One thing I saw missing is the "preview" button before submitting a message. I like to ensure my posts look right before committing.

      Thanks for all of your hard work!

      Charlie

      Click on the eye icon n the top right of the editor bar thingy. Kinda badass actually. You can see what it looks like on a desktop, tablet or phone. 

      The new editor is very very WYSIWYG but I agree. I love the preview post functionality. 

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      Oh, that thing!

      mepd_eyeball.png

      Wow, very fancy!

      And I got a notification from Chrome that you had quoted me in your reply.

      We're just all high-tech now!

      Charlie

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      Just noticed that the polls from last years CRL are open again. I noticed that some of the items I voted on have been cleared, as if I had never voted on them.  And it appears that non-501st members had been allowed to vote in a thread or two. 

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites
      22 hours ago, Fraulein said:

      Just noticed that the polls from last years CRL are open again. I noticed that some of the items I voted on have been cleared, as if I had never voted on them.  And it appears that non-501st members had been allowed to vote in a thread or two. 

      Well I guess those permissions didn't carry over during the upgrade. That sucks hard. 

      Maybe Strider or someone with admin access to the forum can take a look? I won't be able to peek until the weekend. 

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      I don't think it matters much, because we do have the results of the voting. They were not lost. 

      Im really liking that "activity" button. And the new version of "unread posts".

       

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites
      Guest BadBatch (as guest)


      "BadBatch" TD-17105 here.
      Can someone please look into the missing password - email issue? I've been trying to get a new password since the new site went live.
      We are still having the same problems as before.  At least since early May. Where no emails are sent to reset passwords.

      I USED to be able to use timemachine to jump back and reload my stupid, randomly generated (and encrypted) password, but now, with the new forum, that is no longer an option.

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      I have noticed some private messages are gone as well.
      I had one from P3laton3 for a canteen order, dated July 18.
      It is no longer in the private messages.

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites
      On 7/23/2016 at 8:58 AM, Guest BadBatch (as guest) said:


      "BadBatch" TD-17105 here.
      Can someone please look into the missing password - email issue? I've been trying to get a new password since the new site went live.
      We are still having the same problems as before.  At least since early May. Where no emails are sent to reset passwords.

      I USED to be able to use timemachine to jump back and reload my stupid, randomly generated (and encrypted) password, but now, with the new forum, that is no longer an option.

      I'll email you. Stand by.

      Tapatalk should be working again me thinks. 

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites
      3 minutes ago, Fraulein said:

      I have noticed some private messages are gone as well.
      I had one from P3laton3 for a canteen order, dated July 18.
      It is no longer in the private messages.

      Huh. Weird. 

      Anyone else seen this?

      -Eric

      Share this post


      Link to post
      Share on other sites

      Create an account or sign in to comment

      You need to be a member in order to leave a comment

      Create an account

      Sign up for a new account in our community. It's easy!

      Register a new account

      Sign in

      Already have an account? Sign in here.

      Sign In Now


      ×